onsdag 24 mars 2010

Ny creme fraiche - rekommenderas!

Eftersom jag är i mjölkbranschen testar jag gärna nya mjölkprodukter. En dag hittade jag en ny creme fraiche från Milko som var snyggt svart och med smak av fetaost och soltorkade tomater... mmmm! Lät gott. Funderade ett tag men sen fick den hänga med i en pastarätt. Det blev så lyckat att jag måste dela med mig av detta "recept".
Strimla kycklingfilé och bryn. Krydda med grillkrydda. Ställ detta sedan åt sidan och fräs på strimlor av purjolök samt sockerärter (jag tog dem hela). Efter ytterligare några minuter lägger man ihop kycklingen och grönsakerna i stekpannan och häller över den nya spännande creme fraichen. Koka ihop en stund och servera med nykokt pasta - jag lovar att det är supergott!

Snabbt och enkelt och duger likaväl till vardags som till fest.

PS. Den nya Upplandsmjölken är inte heller så dum. Fin förpackning och man gynnar de lokala mjölkproducenterna. Lite dyrare, men då får man också ett käckt skruvlock så mjölken slipper ta smak av annat i kylen...

/M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar